Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

Informació sobre el joc de la Quina

DATA

Del 15 de novembre de 2018 al 31 de desembre de 2018

DESCRIPCIÓ

 

Generalitat de Catalunya Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central Servei Territorial del Joc i d’Espectacles


Com cada any, durant les diades nadalenques i de cap d'any, és tradicional que en algunes poblacions de les nostres comarques es faci, a iniciativa de particulars o d’entitats de tipus social, cultural i recreatiu, el joc de la quina (o del ). Per aquest motiu, també com cada any, us recordo les condicions que cal complir i que es desprenen de l’ordenament legal vigent:

 

1. Es limita el període en què es pot portar a terme aquesta activitat entre els dies

quinto1 de desembre de 2018 i 6 de gener de 2019, ambdós inclosos.

 

2. Per poder-lo realitzar, les entitats o persones organitzadores han de presentar una comunicació prèvia al Servei Territorial del Joc i d’Espectacles a la Catalunya Central (polígon industrial Els Dolors, s/n -Palau Firal- de Manresa) que compleixi el que estableix l’article 11 del Reglament de rifes, tómboles i combinacions aleatòries amb finalitats publicitàries o promocionals, aprovat pel Decret 397/2011, d’11 d’octubre.


3. En cap cas es podrà fer aquest joc fora de les dates esmentades.


4. No es podran donar premis en metàl·lic i aquests hauran de ser d’escassa transcendència econòmica ja que, si no fos així, el joc de la quina perdria el seu caràcter tradicional, social i d’esbarjo que el caracteritza i passaria a considerar-se un joc il·legal de caràcter lucratiu.


5. Els locals on se celebri aquest joc han de complir les mesures de seguretat i solidesa necessàries; és l’ajuntament qui ha de revisar i fer les inspeccions oportunes per tal de garantir la seguretat dels usuaris.


La Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra vetllarà per l'observació d'aquests requisits. No complir-los podria suposar l'aixecament d'una acta i la tramitació d’un expedient sancionador per la comissió d’una infracció tipificada de caràcter molt greu per la Llei 1/1991, de 27 de febrer, reguladora del règim sancionador en matèria de joc, la qual pot ser sancionada amb una multa de fins a sis-cents un mil dotze euros amb deu cèntims.


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona