Ajuntament de Bagà

Escut Ajuntament de Bagà
  • ES
  • EN
  • FR
  • DE
  • MIDA DEL TEXT        

24.12.2018

Convocatòria beques Fundació privada Bosch AymerichLa Fundació Privada Bosch Aymerich convoca 20 beques per a cursar estudis de cicles de grau mitjà o superior i estudis universitaris de grau. En concret es convoquen:• 20 beques per a cursar cicles de grau mig, superior, graus universitaris, amb una assignació de 2.000 €/beca.


Aquesta convocatòria contempla totes les àrees de coneixement i està dirigida a totes aquelles persones que en el curs 2018-19 vulguin cursar algun dels estudis esmentats anteriorment i que compleixin amb els requisits establerts més endavant.

Les beques van destinades a despeses relacionades amb els estudis en concepte de matrícules, manutenció, desplaçaments, material docent, llibres, etc. L’import atorgat es farà en un únic pagament als beneficiaris.

La convocatòria s’obre el dia de la seva publicació al taulell d’anuncis dels Ajuntaments d’Alp, Das, Urús i Bagà (veure el calendari) i el lliurament de la documentació en els respectius Ajuntaments finalitza el dia 25 de Gener del 2019, a les 14:00 h.


La dotació total de les 20 beques és de 40.000 €.

• S’atorgaran un total de 20 beques, a raó de 2.000 € per beca individual, per estudis de cicles formatius de grau mig o superior, graus universitaris.


Els imports de les beques es faran en un sol pagament, descomptant la retenció corresponent segons legislació aplicable, a la setmana següent de l’acte de lliurament de les beques el dia 16 de Febrer de 2019Trobareu adjunt el document de les bases complert i la sol·licitud (formulari)També et pot interessar...


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA

Ajuntament de Bagà
Plaça de Catalunya, 7 bis
08695 Bagà
Telèfon 938 244 013
baga@diba.cat

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona